Workshop: Nyhedsbreve skaber masser af salg og hæver loyaliteten hos dine kunder

Nyhedsbreve er den billigste og mest effektive form for online markedsføring.

_MG_6687.CR2

ExpectConsult holder workshop med emnet – Nyhedsbreve som salgskanal.

Brug nyhedsbreve som kommunikationskanal til eksisterende kunder, for at sikre, at al relevant information kommer ud, både det som sælger mere og det som fastholder dine kunder. Faktum er, at du både sælger mere, og gør dine kunder til ambassadører for dig og din virksomhed på én gang. Vil vide mere?

Vi arbejder os ind i emnet og du kommer hjem med et helt konkret eksempel og viden om hvordan du skal gribe opgaven an. Vi arbejder med et it værktøj, opbygger din mail skabelon, opbygger en kampagne og ser hvordan automatisk marketing kan effektivisere og hjælpe jer med kunde leads til mersalg og meget mere.

Workshoppen afholdes fra kl. 10.00 – 15.00 incl. let morgenmad fra kl. 9.30 og frokost.
Prisen er kr. 1.500,- pr. person, som faktureres ved tilmelding.

Du skal medbringe en pc eller mac computer, for vi arbejder med konkrete oplæg på netop dit  nyhedsbrev. Du får adgang til en it løsning på workshoppen og i 30 dage efter kurset, så du kan arbejde videre og præsentere resultatet i din virksomhed.

Tilmeld dig direkte her. Du kan også komme med et ønske om en workshop i lige netop din by, så ser vi på det og vender tilbage. Har du spørgsmål, kan du kontakte mig her.

Læs mere:
Nyhedsbreve skaber trafik på din hjemmeside
Nyhedsbreve som salgskanal

Share