Sådan kommer du i gang med processen

360 Graders møde

Få en 360 graders snak omkring din forretning og tilhørende it-løsninger. Lad os finde områder det giver værdi at arbejde med.

Mere om 360 graders møde | Book et 360 graders møde

Workshop

Vil du videre med nogle meget konkrete tiltag, tilpasser jeg en workshop til jeres situation. På workshoppen afklarer vi sammen nogle relevante indsatsområder, hvor jeg kommer med konkrete udviklingsmuligheder, som I efterfølgende kan igangsætte.

Læs mere: Workshop

Lej en leder

Få en uvildig leder ind i virksomheden i en periode. Dette er en mulighed for at få friske øjne på jeres daglige forretning og udfordringer. Dette kan give jer et helt konkret oplæg til ledelsen om, hvordan I kan udvikle jeres forretning på de områder, vi har haft fokus på – det kan f.eks. være salg, markedsføring, kvalitetsstyring eller projektledelse.

Læs mere: Lej en leder

Salgsrobotten

Opbygning af kundeloyalitet og mersalg til eksisterende kunder er to meget væsentlige ting at have fokus på. Vil du blive endnu bedre til dette samt få en model for lead generering af nye kundeemner, så er “Salgsrobotten” det helt rigtige for dig. Et forløb som åbner muligheder for meget mersalg og ny forretning.

Læs mere: Salgsrobotten