Hvad betyder it? Det står mange steder.

Hvad menes når vi skriver it, it-løsninger og it-systemer?

It er en del af vores hverdag, og vi bruger forskellige enheder til dette. Det kan være computere, tablets og smartphones. Disse enheder indeholder alle sammen styresystemer, så de kan fungere med deres basale funktionalitet – det kan være Windows, iOS, Android, som er det laveste niveau af systemer på disse enheder.

Ovenpå det basale i enheden har vi typisk e-mail, internet browser, kontorprogrammer som tekstbehandling, regneark, præsentationsprogrammer og meget mere. Disse er en forudsætning for, at hverdagen kan fungere, og en meget vigtig del af basis systemer i en virksomhed.

Alle forretningsprocesser i en virksomhed kan effektiviseres med en it løsning, som er tilpasset behovet.

Når vi taler om it og it-løsninger, dækker det over de elektroniske løsninger, som naturligt understøtter de forretningsprocesser, I har i jeres virksomhed. Det kan være økonomistyring, produktionsstyring, projektstyring, kvalitetsstyring, salgs- og marketingstyring samt mange andre ting.

Oplever I, at jeres naturlige forretningsprocesser ikke understøttes rigtigt af jeres eksisterende it løsninger, så er der en rigtig god grund til at tage en snak med os. Et 360 graders møde vil være en god start på af få afklaret, hvor det giver værdi at ændre på noget.

Har du spørgsmål, kan du kontakte os her.