Coffeezone automatiserer salg

Direktør Tom Petersen udtaler: “Vi ville skabe noget mere salg, og havde selv forsøgt os med at lave en ny hjemmeside og var i gang med endnu et projekt – en webshop. Begge projekter var forsinkede og levede ikke op til vores forventninger. På det tidspunkt stødte vi på Henrik Holm og oplevede her en person, som både forstod den kommercielle side af salg, og den tekniske side af de tilhørende it løsninger. Først på det tidspunkt kom vi på sporet af de rigtige løsninger, og dem arbejder vi nu på implementeringen af“.

Læs mere:
Start med et 360 graders møde

Om Coffeezone:

Virksomheden og ildsjælene

Coffeezone er en spiller på banen – med årelang erfaring. Virksomheden ledes og ejes af Tom Petersen, som i 2007 efter 20 år i branchen valgte at gå egne veje.

Vi er et fasttømret team af ildsjæle, som på bedste vis sætter en ære i at servicere erhvervslivet og offentlige institutioner med kvalitetskaffe (og te, logovand, kildevandsløsninger, juice dispencere og juice, engangsservice, rengøringsmidler, kaffeautomater og meget mere).

Hos Coffeezone vil du opleve, at vi konstant bestræber os på at yde dig en 100% service + lidt ekstra.

Vi glæder os til at gi’ dig en unik kaffeoplevelse! Tøv ikke med at bestille kaffeprøver, så du kan smage forskellen.

Virksomheden er kendetegnet ved en meget åben og ærlig prispolitik, og hos os kan du regne med, at et ord er et ord – og en aftale er en aftale. Vi holder, hvad vi lover, og vi er meget lydhøre overfor kundeønsker, ris og ros.

Med venlig hilsen
Tom Petersen
Direktør
www.coffeezone.dk