BE communication lejer salgschef

Indehaver Tina Nurby udtaler “BE communication havde brug for salgsledelse til at udvikle forretningen og skabe vækst. Frem for at ansætte en salgschef selv, lejede vi Henrik Holm ind, til at varetage denne opgave. Det gav en mere dynamisk model, hvor timer kunne købes ad-hoc, fremfor at vi bandt os for en fast ansættelse, som er en stor udgift og risiko for en lille virksomhed”.

Tina fortsætter “Henrik Holm præsenterede os for forskellige muligheder, og et af de salgsfremstød vi har haft og stadig har størst succes med, er et digitaliseret nyhedsbrev”.

Læs mere:
Lej en leder
Nyhedsbreve er den billigste form for markedsføring
“Kom i gang” med nyhedsbreve

Om BE communication:

Vi brænder alle for at give dig den bedste kvalitet og service

Du vil altid opleve personlig service og højt engagement, uanset om du skal have løst en lille eller en stor opgave. Og det er uanset, om du bruger os en gang imellem eller som fast leverandør.

BE communication formidler kontakt mellem firmaer og freelancere og kan tilbyde oversættelse på næsten alle sprog. Det er især vigtigt at freelancere og virksomheder passer sammen, og at freelanceren ved noget om produkter, som beskrives i tekster, der skal oversættes.

Kontakt:
Tina Nurby
Direktør, indehaver
Tlf.: 70 27 05 30
Mob.: 26 74 53 00
E-mail.: be@becommunication.dk